Over mij

Ik ben eigenwijs, gedreven, creatief en graag bezig

Op mijn dertiende ontdekte ik vormgeving. Ik zag op Youtube dat iemand 3D introducties maakte met allemaal effecten. Ik wilde dit ook graag. Zo gezegd zo gedaan. Ik begon met het kijken van YouTube filmpjes en veel informatie zoeken op Google. Ik geloof in zelfstudie en zelfontwikkeling. Wanneer je echt iets wilt kan je het bereiken.

Niels Koelewijn - Zakelijk
nielskoelewijn-griftlandbanner

Mijn loopbaan

2012 - 2017

VMBO-T

Op de middelbare school begon mijn ontwikkeling voor vormgeving. Hier ontdekte ik op Youtube dat mensen 3D intro’s maakte. Ik wilde dit ook graag kunnen! Zo gezegd zo gedaan. Via filmpjes op internet en via Google heb ik dit zelf uiteindelijk geleerd.

2012 - 2017

2017 - 2020 (niet afgerond)

MBO 4 – Mediavormgeving

Enthousiast keek ik terug op de open dagen die ik had bezocht, dit is de opleiding voor mij! (dacht ik) Naar mate van tijd begon ik mijzelf te ontwikkelen op het gebied van ondernemen en kwam ik er al snel achter dit ik niet voor een werkgever wil werken maar mijn eigen dromen wil waarmaken.

2017 - 2020 (niet afgerond)

2018 - heden

Freelance – Niels Koelewijn

Ik besloot van mijn passie mijn werk te maken. Vanaf dit moment ben ik erg gaan groeien op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als zakelijk. Tot de dag van vandaag heb ik voor verschillende bedrijven en opdrachtgevers mogen werken. Tientallen succesvolle projecten afgerond, en nog steeds even leergierig als waar ik ben begonnen.

2018 - heden

2018 - heden

New Penguins

Ik begon hier als stagiaire voor design. Nadat ik mijn stage succesvol heb afgerond en had bewezen een aanwinst te zijn voor het bedrijf ben ik mij gaan verdiepen in development en support. 

2018 - heden

2020 - 2020

UwBusinessOnline

Mijn laatste stage voordat ik besloot te stoppen met school en mij te focussen op mijn eigen bedrijf. Ik heb hier veel kunnen leren wat betreft marketing.

2020 - 2020

2020 - heden

WeDeCom

Tychon Borghols de eigenaar van WeDeCom was op zoek naar iemand die hem kon versterken. Via mond tot mond reclame kwam hij bij mij uit. Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor de vormgeving, web development en marketing werkzaamheden

2020 - heden

2020 - heden

FRIZZER

Nadat ik besloten heb om te stoppen met school was het tijd om mijn dromen achter na te gaan. Samen met Tychon Borghols hebben wij het bedrijf FRIZZER opgericht. Een online marketingbureau.

Wij hebben besloten elkaar te gaan versterken. Nadat we het beide erg druk hadden met onze eenmanszaken besloten we onze krachten te bundelen om zo onze klanten beter van dienst te zijn.

2020 - heden

Mij persoonlijk ontmoeten? Of (video)bellen? Plan een afspraak!