Werkwijze

Hoe ga ik te werk? En welke stappen worden er doorlopen?

Ik kan me voorstellen dat u zich afvraagt hoe een project dan in zijn werk gaat. Onderstaande werkwijze vind ik het prettigst om te werken en is zo ingericht om een zo optimaal mogelijk resultaat te halen. Door deze werkwijze kan ik gericht werken en bijsturen waar nodig op uw wensen.

1. De kennismaking

Alles begint bij een eerste ontmoeting. Dit kan op mijn kantoor of bij u op kantoor. Hier maken we kennis met elkaar en leren we elkaar kennen en hier gaan we kijken of we op dezelfde lijn liggen.

2. Offerte opstellen en akkoord

Nadat we elkaar hebben ontmoet en we hebben de mogelijkheden besproken die ik voor uw bedrijf kan betekenen is het tijd om een offerte op te stellen. Na akkoord kan het project gaan starten.

3. Start van het project

Ik werk met een 50 / 50 regel. 50% van het volledige bedrag vooraf en 50% na oplevering. Wanneer u deze 50% heeft voldaan kan het project starten en start ik de ontwerpfase. Ik kom met een eerste voorstel en u geeft feedback. Indien nodig verwerk ik de aanpassingen, zo gaan we door totdat u tevreden bent.

4. Oplevering

Mijn voorkeur gaat uit naar een oplevering op kantoor. Hier kunnen we de samenwerking bespreken en het eindresultaat vieren.

5. Nazorg

Nadat het project opgeleverd is zal ik altijd bereikbaar zijn om u te ondersteunen en van dienst te zijn om te zorgen dat alles blijft functioneren.

Uw bereik, klanten en omzet verhogen? Laten we vandaag nog beginnen!